Sfeer & interieur

Op zoek naar nieuwe woonaccessoires?

Naast kamerplanten en buitenplanten kunt u bij tuincentrum De Huifkar veel inspiratie op doen voor uw interieur en tuin. Vindt u het lastig om de juiste kussens en potten te combineren? Wij volgen elke dag de laatste sfeertrends en helpen u graag. Voor zowel een stoer, industrieel, landelijk of strak interieur of tuin, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

 

 Woonaccessoires

Tuincentrum De Huifkar heeft een groot assortiment aan glaswerk, potterie, hippe kussens en plaids, houtsnijwerk of kleinmeubelen. Wekelijks gaan wij op pad voor nieuwe accessoires die een mooie aanvulling zijn op de trends van nu. De groen- en blauwtinten zijn in 2017 DE kleuren die niet aan uw interieur mogen ontbreken. Deze mooie, warme kleuren matchen prachtig bij alle sfeer stylen.

 

woonaccessoires

 Styling

Geef uw huiskamer of tuin een andere uitstraling door middel van een paar nieuwe kussens, bloempotten of kaarsen. In het voorjaar voegt u wat frisse stoffen en kleuren aan uw interieur toe en in de winter zachte,warme stoffen en kleuren. Met een paar aanpassingen heeft u gelijk een heel andere sfeer in huis, of in de tuin. Als de basis van uw huis of tuin neutraal is, kunt u eindeloos combineren met allerlei kleuren en stoffen. Zo maakt u van uw huis weer een gezellig thuis.

 

 

 

 

 

 Tuincentrum De Huifkar is o.a. dealer van:

unique-livinglogo ter steege