Portfolio bruidswerk

Een bruidsboeket is het belangrijkste accessoire voor een bruid. Het maakt het totaalplaatje van een trouwdag compleet. Bloemen kun je kiezen op basis van je favoriete kleur, geur of vorm. Of ga je voor de trends die er dit jaar zijn? Zorg dat je bruidsboeket jouw persoonlijkheid en style benadrukt en kies samen met onze bloembindsters de bloemen die daar het beste bij passen. Maak van jullie dag een speciale dag vol magie en liefde.

  • Kleur en diversiteit. Prachtige felle kleuren en een grote diversiteit aan bloemen geven jouw bruidsboeket een extra vrolijkheid aan je dag. (Pioen)rozen, Latyrus, Freesia’s, anjers, Gloriosa, Dahlia’s in allerlei kleuren maken van je bruidsboeket een waar kleuren pallet. Een verrassend boeket die vooral mooi afsteekt tegen een witte jurk.
  • Bohemiansfeer/Vintage boeketten. Veldbloemen worden steeds vaker gebruikt in combinatie met andere bloemen. De bruiden die vandaag de dag gaan trouwen kiezen steeds vaker voor deze combinatie. Boeketten in verschillende hoogtes en lengtes aangevuld met klimop, laurier, Eucalyptus en olijftakken is de trend van dit jaar.
  • Kleine boeketjes. Veel bruidjes kiezen voor een klein boeketje met een paar bloemen afgewerkt met mooie linten. Een mooi éénvoudige look, of omdat niet alle aandacht uitgaat naar het boeket in paats van de jurk. Ook worden er steeds meer buitenlocaties uitgekozen voor de bruiloft en past hier een mooi natuurlijk boeket bij.
  • Pasteltinten. Doordat de meeste trouwjurken wit of creme zijn, steekt een kleurtje iets beter af. Hou je niet van een boeket die alle aandacht opeist, kies dan voor een boeket in lichte tinten of in pastelkleuren. Een combinatie van verschillende lengtes en vormen zorgt voor een schitterend boeket anno 2016.