Afdelingen.

Tuincentrum de Huifkar

Tuincentrum de Huifkar is een modern, eigentijds familiebedrijf van ongeveer 4.000 m2  aan de rand van Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen).

Assortiment

In het tuincentrum vindt u een groot assortiment aan tuinplanten en kamerplanten, woonaccessoires, alles voor de vijver en andere (tuin)benodigdheden. Uiteraard mag hier een mooie Weber barbecue niet aan ontbreken. Voor uw geliefde huisdier vindt u op onze dierenafdeling een uitgebreid assortiment aan voeding en speeltjes.

Sfeer en beleving

Sfeer en beleving, daar draait het in ons tuincentrum om! Op onze woonafdeling vindt u een enorme diversiteit aan kamerplanten, bloempotten en woonaccessoires, gestyled op thema en kleur. Komt u er zelf niet uit? Vraag dan aan één van onze medewerkers of zij u helpen.

Bloemenafdeling

Op onze bloemenafdeling maken wij prachtige boeketten en bloemarrangementen voor elke gelegenheid. Onze meiden staan u graag te woord, om naar uw wensen, passend bloemwerk uit te zoeken en te maken. In de directie omgeving bezorgen wij al uw bloemengroeten met onze eigen bezorgdienst. Heeft u een bloemenwens elders in het binnen- of buitenland? Ons tuincentrum is aangesloten bij de Fleurop.

Een overzicht van onze afdelingen die u terug kunt vinden bij Tuincentrum De Huifkar. Om u een inzicht te geven van wat wij zoal te bieden hebben kunt u hieronder een keuze maken uit een van onze afdelingen.

Laat u verassen en kom langs!