Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan kerstbomen. Ons assortiment bestaat uit gezaagde kerstbomen, potbomen en kunstkerstbomen.

Lees meer

In de maanden november en december is tuincentrum De Huifkar extra geopend op de volgende zondagen van 12:00 – 17:00 uur.

  • zondag 26 november
  • zondag 04 december
  • zondag 11 december
  • zondag 18 december

 

Herfstklaar
In de herfst beginnen de bladeren langzaam te verkleuren en vallen ze van de boom. Wilt u volgend jaar ook weer volop van de tuin genieten? Dan doet u er goed aan om de tuin nu herfstklaar te maken. Met de volgende tips is de tuin goed voorbereid op de herfstachtige weersomstandigheden!

Lees verder

 

In verband met de voorspelde hitte op dinsdag 19 juli is het tuincentrum tot 12:00 uur open.

Doordat de temperatuur in het tuincentrum hierdoor boven de 40 graden uitkomt, is het voor ons onmogelijk om te blijven werken.

 

aangepaste tijden koopzondag

In de zomermaanden juli, augustus en september zijn wij alle zondagen gesloten. Na een heerlijk voorjaar, gaan ook bij ons op zondag even de ‘voetjes’ omhoog.

Wij wensen iedereen een zonnige en fleurige zomer toe.

Wat een mijlpaal, tuincentrum de Huifkar bestaat dit jaar 50 jaar.

Geschiedenis
Vijftig jaar geleden begon Ada in hun kwekerij met de verkoop van bloemen en planten. In de jaren die volgden werd de kwekerij steeds meer een tuincentrum. Samen met Cor heeft zij het tuincentrum op de kaart gezet. Vol passie en zorg stonden zij 27 jaar klaar voor alle klanten.
De laatste 23 jaar staan Richard en Artiënne samen met hun team klaar voor iedereen. Ook zij gaan voor kwaliteit en een liefde voor bloemen, planten en sfeer.

Feest
Uiteraard zullen wij dit jaar hier aandacht aan besteden door dit samen met jullie te vieren. Bedankt, zonder klanten geen 50 jaar!

Acties
Houdt onze website, Instagram en Facebook in de gaten voor leuke acties.

We mogen weer iedereen verwelkomen.

Openingstijden
Doordat wij geen essentiële winkel zijn, is het tuincentrum geopend tot 17:00 uur.

Kamerplanten
Onze kamerplantenafdeling staat er op-en-top bij om jullie te voorzien van nieuwe kamerplanten.

 

Wij zien jullie weer graag in het tuincentrum.
Team de Huifkar

Ook in het nieuwe jaar staan wij buiten met boeketten, planten(arrangementen) en voorjaarsbolletjes.

Nieuwe kamerplanten nodig?
Is uw kerstboom de deur uit en heeft u kamerplanten nodig? Ook nu wij geen winkelverkoop hebben gaat Richard naar de veiling om kamerplanten te halen. Bel of mail ons dan komen wij er samen wel uit.

Iets anders nodig uit ons assortiment?
Al onze producten kunnen tijdens onze openingstijden afgehaald en bezorgd worden. Bel of mail uw bestelling door, dan zorgen wij voor de rest.

bestellen
0297-593830
info@dehuifkar.com

Openingstijden voor afhalen.

08:15 – 17:00 uur

Namens ons hele team wensen wij iedereen een gezond en bloemrijk 2022 toe.
Richard en Artiënne

 

Vanaf maandag 20 december starten wij buiten met ingepakte (kerst)boeketten, kerstarrangementen, plantenarrangementen en hyacinten.

Iets anders nodig uit ons assortiment?
Al onze producten kunnen tijdens onze openingstijden afgehaald en bezorgd worden. Bel of mail uw bestelling door, dan zorgen wij voor de rest.

bestellen
0297-593830
info@dehuifkar.com

Openingstijden voor afhalen.

08:15 – 17:00 uur

Namens ons hele team wensen wij iedereen sterkte, een goede gezondheid, maar zeker een hoop lichtpuntjes toe.

Richard en Artiënne

 

 

 

De agenda voor de workshops blijft dit jaar leeg.

Inschrijvingen

Rond deze periode zouden de inschrijvingen voor het najaar van start gaan. Helaas hebben wij door de grote onzekerheid rondom COVID-19 moeten besluiten, om ook dit jaar geen workshops te organiseren.

Leveranciers

Onze leveranciers kunnen ons niet garanderen dat wij op tijd de ondergronden en overige materialen voor de workshops binnen krijgen.

Vooruitblik naar het aankomende jaar

Na overleg met de meiden hebben wij besloten om te stoppen met onze workshops. Wij hebben genoten van uw enthousiasme en creativiteit maar de enorme organisatie er omheen was altijd een grote klus. Bedankt voor alle gezellige avonden!

Een regenton, dat is toch zo’n groot, lomp ding dat nergens goed voor is? Helemaal fout! Het is namelijk allang geen lelijk ding meer.
Daarnaast is een regenton ook nog eens heel handig. Jaarlijks gebruiken we in de tuin zo’n tweeduizend liter aan kostbaar drinkwater. Zonde! Vang regenwater op met een regenton en geef het terug aan de planten.

Voordelen
Met een regenton in uw tuin doet u niet alleen uzelf, maar ook de natuur een plezier. Regentonnen hebben namelijk veel voordelen

Lees meer

pinksteren - openingstijden

Met de Pinksterdagen zijn de openingstijden van ons tuincentrum gewijzigd.

Gewijzigde openingstijden
• Eerste Pinksterdag gesloten
• Tweede Pinksterdag geopend van 12:00 tot 17.00 uur.

Volop voorjaar
Kom gezellig langs om te genieten van alle zomerbloeiers. Richard en Norbert hebben er voor gezorgd dat de koude kas ruim geassorteerd is met éénjarigen en kuipplanten om uw terras nog gezelliger en kleurrijker te maken.

Mocht u er niet uitkomen, wij helpen u graag!