Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan kerstbomen. Ons assortiment bestaat uit gezaagde kerstbomen, potbomen en kunstkerstbomen.

Lees meer

Wat zijn de kersttrends van 2019?

Traditionele kerst
De traditionele kerstkleuren rood en groen worden gecombineerd met goud en natuurlijke materialen. Door de klassieke kleuren te combineren met materialen van nu, vier je kerst in stijl.

Harmonie en aaibaar
Liefhebbers van romantiek komen met warm rood, zacht roze en poedertinten in warme, rozige kerstsferen. Gecombineerd met wat goud creëer je een chique, stijlvolle kerst.

Lees meer

workshop kerst

UPDATE: Beide avonden zitten vol Lees meer

zen met planten

Planten

Het kijken naar planten stimuleert de zintuigen en vermindert stress. Een win-win dus, je ontspant beter en je huis ziet er gelijk een stuk gezelliger uit met al dat groen.

Wetenschappelijke studies tonen aan dat planten een zuiverende werking hebben. Ruimtevaartorganisatie Nasa ontdekte dat planten giftige stoffen kunnen neutraliseren (tot wel 87 procent binnen 24 uur!) Maar een groene omgeving zorgt er ook voor dat je je beter kunt concentreren en dat je stress vermindert.

Lees meer

Japanse hulst – de ideale Buxus vervanger.

De Japanse hulst is een prachtige en sterke (haag)plant die het hele jaar door groen blijft. Lees meer

In een vogelvriendelijk ingerichte tuin kan er prima jaarrond gevoerd worden, vogels zijn namelijk verstandige eters. Van nature gaan zij op zoek naar een gevarieerd menu en zullen vogels nooit alleen leven van het voer dat er aangeboden wordt. Lees meer

koopzondag september

Vanaf aanstaande zondag zijn wij in de maanden september tot en met november weer de laatste zondag van de maand open. Kom gezellig langs en laat je inspireren door alle herfstkleuren.

Openingstijden:

12:00 – 17:00 uur

Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan bloembollen.  Bloembollen cadeau geven? Er zijn allerlei cadeauverpakkingen waar u uit kunt kiezen. Lees meer

We zijn nog wel een beetje in de vakantiemood maar we kijken toch alvast even vooruit naar de woontrends van dit najaar en van 2020. Dit doen wij met heel veel plezier, want we kunnen heel veel leuks verwachten. Bepaalde trends van dit jaar zetten zich ook in 2020 door. Lees meer

Heeft u zin in een gezellig avondje creatief bezig zijn onder begeleiding van onze meiden? Op woensdag 9 oktober en donderdag 10 oktober worden de eerste twee workshops van dit najaar weer geven.

Meld u op tijd aan voor de herfst workshop onder vermelding van; naam, telefoonnumer en aantal personen. Wacht niet te lang want VOL is VOL.

Lees meer

voorjaar-workshop

UPDATE  I  Beide avonden zitten VOL Lees meer

Afdeling interieur

Een nieuw jaar…………. nieuwe woontrends. Lees meer