Openingstijden

  • Eerste Paasdag: gesloten
  • Tweede Paasdag:  12:00 – 16:00 uur

Let op

Op Tweede Paasdag zijn wij van 12:00 – 16:00 uur open

Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan kerstbomen. Ons assortiment bestaat uit gezaagde kerstbomen, potbomen en kunstkerstbomen.

Lees meer

In de maanden november en december is tuincentrum De Huifkar extra geopend op de volgende zondagen van 12:00 – 17:00 uur.

  • zondag 26 november
  • zondag 04 december
  • zondag 11 december
  • zondag 18 december

Lees meer

Herfstklaar
In de herfst beginnen de bladeren langzaam te verkleuren en vallen ze van de boom. Wilt u volgend jaar ook weer volop van de tuin genieten? Dan doet u er goed aan om de tuin nu herfstklaar te maken. Met de volgende tips is de tuin goed voorbereid op de herfstachtige weersomstandigheden!

Lees meer

In verband met de voorspelde hitte op dinsdag 19 juli is het tuincentrum tot 12:00 uur open.

Doordat de temperatuur in het tuincentrum hierdoor boven de 40 graden uitkomt, is het voor ons onmogelijk om te blijven werken.

Lees meer

aangepaste tijden koopzondag

In de zomermaanden juli, augustus en september zijn wij alle zondagen gesloten. Na een heerlijk voorjaar, gaan ook bij ons op zondag even de ‘voetjes’ omhoog.

Wij wensen iedereen een zonnige en fleurige zomer toe.

Lees meer

Wat een mijlpaal, tuincentrum de Huifkar bestaat dit jaar 50 jaar.

Geschiedenis
Vijftig jaar geleden begon Ada in hun kwekerij met de verkoop van bloemen en planten. In de jaren die volgden werd de kwekerij steeds meer een tuincentrum. Samen met Cor heeft zij het tuincentrum op de kaart gezet. Vol passie en zorg stonden zij 27 jaar klaar voor alle klanten.
De laatste 23 jaar staan Richard en Artiënne samen met hun team klaar voor iedereen. Ook zij gaan voor kwaliteit en een liefde voor bloemen, planten en sfeer.

Lees meer

We mogen weer iedereen verwelkomen.

Openingstijden
Doordat wij geen essentiële winkel zijn, is het tuincentrum geopend tot 17:00 uur.

Kamerplanten
Onze kamerplantenafdeling staat er op-en-top bij om jullie te voorzien van nieuwe kamerplanten.

Lees meer

Ook in het nieuwe jaar staan wij buiten met boeketten, planten(arrangementen) en voorjaarsbolletjes.

Nieuwe kamerplanten nodig?
Is uw kerstboom de deur uit en heeft u kamerplanten nodig? Ook nu wij geen winkelverkoop hebben gaat Richard naar de veiling om kamerplanten te halen. Bel of mail ons dan komen wij er samen wel uit.

Lees meer

Vanaf maandag 20 december starten wij buiten met ingepakte (kerst)boeketten, kerstarrangementen, plantenarrangementen en hyacinten.

Iets anders nodig uit ons assortiment?
Al onze producten kunnen tijdens onze openingstijden afgehaald en bezorgd worden. Bel of mail uw bestelling door, dan zorgen wij voor de rest.

Lees meer

De agenda voor de workshops blijft dit jaar leeg.

Inschrijvingen

Rond deze periode zouden de inschrijvingen voor het najaar van start gaan. Helaas hebben wij door de grote onzekerheid rondom COVID-19 moeten besluiten, om ook dit jaar geen workshops te organiseren.

Lees meer