Op Tweede Paasdag zijn wij geopend van 12:00 – 17:00 uur

Maak vooraf telefonisch of per e-mail een winkelafspraak om op Tweede Paasdag te komen winkelen. Zo voorkomen wij teleurstellingen van beide kanten. Wij mogen 50 personen per winkelmoment dus er is genoeg plek om rustig te winkelen.

Om tijdens de Paasdagen te komen winkelen vragen wij u vooraf telefonisch een winkelmoment in te plannen. Zo voorkomen wij dat er van beide kanten niemand teleurgesteld hoeft te worden, en er meer dan 50 personen in een winkelmoment komen. Heeft u alleen een (paas)boeket of arrangement nodig? Wij hebben vrijdag en zaterdag ook een buitenpresentatie staan (zonder afspraak).

Winkelen op afspraak
Maak vooraf telefonisch of per e-mail even een afspraak om te komen winkelen! We mogen 50 personen per winkelmoment dus er is altijd plek. Zo voorkomen we teleurstellingen van beide kanten.

 Boeketten en arrangementen
Bestel vooraf uw (paas)boeket of arrangement om af te halen of om te laten bezorgen. Vrijdag en zaterdag staan wij ook buiten ( zonder afspraak) met boeketten en arrangementen.

 

Gelukkig mogen wij weer 50 mensen tegelijk in het tuincentrum ontvangen. Reserveer uw winkelmoment en kom ‘veilig’ winkelen.

• Kom zoveel mogelijk alleen.
• Reserveer telefonisch, per e-mail of aan de balie een winkelmoment.
• Wij volgen de regels van de overheid.

Vanaf volgende week mogen ook wij vanaf woensdag 3 maart klanten op afspraak verwelkomen in ons tuincentrum. Uiteraard willen wij heel graag onze deuren wagenwijd openzetten om iedereen gezellig te laten winkelen. Wij kunnen niet wachten om u weer te zien!

Winkelen op afspraak

• Maak telefonisch een afspraak om in een tijdslot van een half uur te komen winkelen. Kom zo veel mogelijk alleen. Is dat niet mogelijk, bespreek bij het maken van een afspraak dit even met onze medewerkers. (Wij mogen per tijdslot een maximum van 2 personen binnenlaten)
• Mocht u artikelen nodig hebben waarbij winkelen niet echt noodzakelijk is, bestel deze dan vooraf via click en collect, mail, webshop of per telefoon. Zo kunnen wij iedereen zoveel mogelijk een kans geven om alles te halen wat nodig is.
• Doordat wij met een tijdslot van een half uur werken is het helaas niet mogelijk om een boeket op de bloemenafdeling te laten samen stellen. Bestel uw boeket vooraf per telefoon, e-mail of in de webshop. Voor het bespreken van rouwarrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.
• Winkel zoveel mogelijk zelfstandig en doelgericht.
• Mocht u na het maken van een afspraak verhinderd zijn, geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door.
• Wij houden ons aan de bestaande regels zoals het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter regel.

Wij blijven buiten staan met bloemen en planten.

Vanaf 10 februari is het ook mogelijk om van te voren een bestelling te plaatsen en deze af te halen bij de ingang van het tuincentrum. Het is niet toegestaan om zelf te winkelen.

Regels

 • Het is alleen mogelijk om vooraf bestelde producten af te halen in het tuincentrum.
 • Maximaal één persoon aan de balie.
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Staat er iemand bij de balie, wacht dan even op het parkeerplaats.

 

We genieten van simpele dingen en onze behoefte aan rust en stabiliteit is sterker dan ooit. Dit merk je ook zeker aan de verschillende interieurtrends van 2021. We hebben diverse trends op een rijtje gezet.

Lichte houtsoorten

Licht hout staat natuurlijk mooi in een Scandinavisch interieur, maar als je het Scandinivische design samen voegt met Japanse minimalisme krijg je een nieuwe stijl genaamd Japandi. In deze woontrend zie je veel ronde vormen, lichte kleurtinten en houtsoorten aangevuld met zachte materialen.
Uiteraard staan de lichte houtsoorten ook ontzettend goed bij een industriële vibe in huis door er wat stoere elementen eraan toe te voegen. Denkend aan lichte MDF-platen en zwart stalen details. Spannend!

Duurzaam

Duurzaamheid wordt beetje bij beetje belangrijker in de wereld, en ook in de in onze interieur komen duurzaamheid en design steeds vaker samen. In 2021 zal dit niet anders zijn. We gaan meer producten van bioplastic zien, gaan vaker voor gerecyclede materialen én gaan voor items die een lagere impact op het milieu hebben. Een absolute pluspunt nu we weten dat er echt iets moet gebeuren in ons gebruik.

Lees meer

Door de lock down is tuincentrum de Huifkar tot 10 februari fysiek gesloten maar zijn wij wel bereikbaar. Bel, mail of plaats een bestelling via de website dan zorgen wij voor de rest. Heeft u andere vragen stel ze gerust, samen komen wij er wel uit.

ma. t/m vrij. 8:15 – 17:00
za. 8:15 – 16:00

Bereikbaar

bestellen
0297-593830
info@dehuifkar.com

Ook tijdens de totale lockdown blijven wij klaar staan voor u zoals u van ons gewend bent.

Bezorgmogelijkheden

Laat juist in deze tijd bloemen bezorgen voor wat kleur, als troost, felicitatie of gewoon zomaar. Uiteraard kunt u ook terecht voor andere vragen tijdens onze normale openingstijden. Hier en daar zullen er aanpassingen gedaan moeten worden maar samen komen wij er zeker uit.

Bereikbaarheid

0297-593830
info@dehuifkar.com

In de maand december is het tuincentrum extra geopend op de volgende zondagen van 12:00 – 17:00 uur.

 • zondag 06 december
 • zondag 13 december
 • zondag 20 december

Let op zondag 27 december blijven wij gesloten i.v.m. het verbod op het verkopen van vuurwerk.

 

Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan kerstbomen. Ons assortiment bestaat uit gezaagde kerstbomen, potbomen en kunstkerstbomen.

Lees meer

Beste klanten

Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen of samen naar ons tuincentrum te komen en van winkelen geen gezinsuitje te maken. Zo voorkomen we samen dat het te druk wordt en er geen onveilige situaties ontstaan.

 • Houd 1,5 meter afstand tussen elkaar, ook tussen onze medewerkers.
 • Zorg dat er geen samenscholing ontstaat.
 • Neem zoveel mogelijk kant en klare arrangementen en of boeketten mee.
 • Indien u moet wachten bij onze bloemenhoek vragen wij u vriendelijk een stapje achteruit te doen.
 • Betaal met PIN
 • Onze medewerkers mogen u op de regels van het RIVM wijzen.
 • Blijf vriendelijk en let goed op elkaar.