Huifkar cadeaubon

De Huifkar cadeaubon is te verkrijgen in ons tuincentrum voor elk bedrag naar keuze. De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed aan alles binnen ons assortiment.

 

 

 

 

Nationale Tuinbon

nationale-tuinbon

De Nationale Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. U hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken.

 

 

De Nationale Tuinbon is online in de webshop en bij tuincentra te koop. U kunt hem besteden aan het veelzijdige en brede assortiment van o.a. tuinartikelen,  binnen- en buitenplanten, bloemen, woondecoraties, diervoeders, grondproducten en allerlei andere artikelen. Kortom, de Nationale Tuinbon: Het cadeau dat altijd uitkomt!

 

 

Nationale Bloemenbon

bloemenbon

Op verjaardag bij uw schoonmoeder die altijd van iedereen bloemen krijgt? Op bezoek bij kersverse ouders bij wie de kraamkamer al vol bloemen staat? Origineel cadeau nodig voor medewerkers, klanten of relaties? De Nationale Bloemenbon(bon) biedt uitkomst! Met dit cadeau kan de ontvanger op ieder gewenst moment bloemen, planten of accessoires kopen bij alle Fleurop bloemisten in Nederland.
De Nationale Bloemenbon(bon) is het cadeau dat uitkomst biedt, omdat:

  • u de ontvanger in staat stelt zelf het cadeaumoment te kiezen.
  • de ontvanger er bloemen, planten of accessoires voor kan kopen.
  • de bon besteedbaar is bij 1.300 Fleurop bloemisten in Nederland.
  • u er ieder bedrag tussen € 10,- en € 150,- op kunt zetten.
  • u een bon geeft waarvan het saldo in delen besteedbaar is.
  • u met de bloemenbonbon náást een cadeaubon wat lekkers cadeau doet.

 

 

VVV cadeaubon

vvv-bonnen

U kunt u VVV cadeaubonnen bij ons inwisselen voor alle artikelen binnen ons assortiment van bloemen tot een zak potgrond.