Kersttrends 2020

We hebben alle trends even voor u op een rijtje gezet. De trends van dit jaar zijn allemaal wat uitbundiger en warmer van kleur dan dat we jaren gewend zijn geweest.

Hotel Chique – luxueus, warmte

Deze thema is echt heeeel anders dan de rest. Het is warm, luxueus en glamoureus (zoals de naam van het thema al doet vermoeden). Deze stijl is geïnspireerd op een luxe boutiquehotel dat prachtig gedecoreerd is met warme tinten (zoals soft terra, camel brown en dark brown) aangevuld met hippe dierenprints.

Nature’s Gift: romantisch landelijk

Deze kersttrend is lekker vernieuwend! Het is een romantisch, landelijk thema met veel vergrijsde tinten. Een gevoel van bevroren natuur, maar dan gecombineerd met mistig grijs en zachte pasteltinten. Hier en daar zitten er wat subtiele donkerrode, en champagnegoude kleuren in voor de feestelijke sprankeling.

Traditionele kerst met een twist

Traditionele kleuren zoals wit, groen, zilver en kerstrood: ze horen er gewoon bij. Je kunt dit niet echt een trend noemen. Deze traditionele stijl is toch elk jaar absoluut aan ontwikkelingen onderhevig! Dit jaar zien we de vernieuwing in de zachte overgang van soft terra (bruinrood), zacht roze naar typisch kerstrood.

Frosty Christmas

Binnen deze trend draait alles om een sprookjesachtige wintersfeer. Droom weg naar het Scandinavische noorden vol sneeuw en ijs. Veel krakend wit, glimmend blauw en zilver vormen samen een bijzondere, classy look. Het verschil met deze winterse kersttrend van vorig jaar is dat het kleurenpalet nu wat warmer is door de aanvulling van zacht bruine- en goudkleurige tinten.