De agenda voor de workshops blijft helaas dit jaar leeg.

Inschrijvingen

Rond deze periode zouden de inschrijvingen voor het najaar van start gaan. Helaas hebben wij door de grote onzekerheid rondom COVID-19 moeten besluiten, om dit jaar geen workshops te organiseren.

Leveranciers

Onze leveranciers kunnen ons niet garanderen dat wij op tijd de ondergronden en overige materialen voor de workshops binnen krijgen. Buiten de 1,5 meter maatregel is dit voor ons een te groot probleem om een workshop in te plannen.

Vooruitblik naar het aankomende jaar

Hoe de agenda voor het aankomende jaar eruit komt te zien durven wij helaas (nog) niet te zeggen.

Een prachtige bos bloemen of een plantenarrangement voor binnen of buiten, daar wordt toch elke moeder blij van?

Door alle maatregelen omtrent het Corona virus willen wij jullie vragen zoveel mogelijk bijtijds een bestelling te plaatsen voor Moederdag. Zo kunnen wij alles verantwoord klaarzetten om afgehaald te worden en of te bezorgen.

Geef je bestelling voor vrijdag 9 mei door om teleurstellingen te voorkomen.

bestellen

Samen zijn wij sterk.

Op Bevrijdingsdag zijn wij de gehele dag gesloten. Wij helpen u graag weer op woensdag 6 mei vanaf  8:15 uur.

 

Bestel tijdig (paas)boeketten, bloemen- en of plantenarrangementen zodat deze klaarstaan om afgehaald te worden, en of om te laten bezorgen.

Vele geven een liefdevolle bloemengroet in deze “quarantaine” weken die wij graag op een verantwoorde manier willen uitvoeren. Zo staat u niet onnodig lang te wachten, en is het voor ons te overzien.

Wacht niet met bestellen tot Goede vrijdag om teleurstellingen te voorkomen.

bestellen

Samen zijn wij sterk.

Beste klanten

Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen of samen naar ons tuincentrum te komen en van winkelen geen gezinsuitje te maken. Zo voorkomen we samen dat het te druk wordt en er geen onveilige situaties ontstaan.

  • Houd 1,5 meter afstand tussen elkaar, ook tussen onze medewerkers.
  • Zorg dat er geen samenscholing ontstaat.
  • Neem zoveel mogelijk kant en klare arrangementen en of boeketten mee.
  • Indien u moet wachten bij onze bloemenhoek vragen wij u vriendelijk een stapje achteruit te doen.
  • Betaal met PIN
  • Onze medewerkers mogen u op de regels van het RIVM wijzen.
  • Blijf vriendelijk en let goed op elkaar.

Helaas hebben wij door alle ontwikkelingen rondom het Corona virus besloten om de workshops van 31 maart en 1 april te cancelen. Ook al zijn de groepen kleiner dan 100 mensen wij vinden gezondheid op dit moment prioriteit nummer één!

Laten wij met z’n allen ervoor zorgen dat we dit virus zo snel mogelijk onder controle krijgen. Take care of each other…

Wat is Hydroponie

Als je wel eens zelf planten hebt gestekt, dan is hydroponie een eitje voor je. Deze nieuwe trend komt ongeveer op het zelfde neer. Met het stekken van plantjes zet je de meeste eerst op water, zodat ze kunnen gaan wortelen. Als het stekje voldoende wortels heeft ontwikkeld, zet je vervolgens het stekje in de grond. Met hydroponie zet je de stekjes niet in de grond maar laat je de plant verder groeien in het water. Hierdoor breidt ook het wortelstelsel uit, wat gaaf is om te zien!

Lees meer

Het zonnetje komt steeds iets vaker te voorschijn en de temperatuur gaat langzaam omhoog. Heeft uw tuin een opknapbeurt nodig of bent u hier plannen voor aan het maken? De 4 meest opvallende tuintrends van 2020 zijn:

De klimaatvriendelijke tuin

We zijn ons steeds bewuster van het veranderende klimaat en het is slim om de tuin aan te passen op het veranderende klimaat. De zomers worden heter en droger en de winters zachter en natter. Hevige regenbuien vragen om oplossingen voor het opvangen en beter afvoeren van al het (regen)water. Sommige  oplossingen zijn simpel en eenvoudig. Na jarenlang de tuin zoveel mogelijk vol te leggen met tegels zijn we er inmiddels achter dat u een betere afwatering heeft door voor een groene tuin te kiezen. De grond kan het water goed opvangen en afvoeren. Bij een tuin die dicht ligt met tegels is dit een stuk lastiger. Een andere manier is het water op te vangen door middel van bijvoorbeeld een regenton. Hiermee ontlast u het rioleringssysteem en kunt u in droge periodes handig gebruik maken van het opgevangen water.

Lees meer

De ondergronden zijn ingekocht en de datums bekend. Vanaf vandaag kunt u zich weer inschrijven voor de voorjaarsworkshop.

Datum

• dinsdag 31 maart
• woensdag 1 april

Aanvang

• 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur

Kosten

• 30,00

Meenemen

• mes
• draadtangetje
• snoeischaar

Opgeven

• Graag onder vermelding van aantal personen, naam en telefoonnummer.
contactformulier
+310297593830
• prive berichtje Facebook

 

Wie verras jij op Valentijnsdag?

Een stille liefde, je grootste lover of gewoon iemand die dit verdient. Geef jouw Valentijn een prachtig door ons samengesteld boeket .

Bestellen

Geen tijd om zelf een boeket te komen uitzoeken? Bestel je boeket online of telefonisch.

info@dehuifkar.com

0297-593830

Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan kerstbomen. Ons assortiment bestaat uit gezaagde kerstbomen, potbomen en kunstkerstbomen.

Lees meer

Wat zijn de kersttrends van 2019?

Traditionele kerst
De traditionele kerstkleuren rood en groen worden gecombineerd met goud en natuurlijke materialen. Door de klassieke kleuren te combineren met materialen van nu, vier je kerst in stijl.

Harmonie en aaibaar
Liefhebbers van romantiek komen met warm rood, zacht roze en poedertinten in warme, rozige kerstsferen. Gecombineerd met wat goud creëer je een chique, stijlvolle kerst.

Lees meer