,

Trends Kerst 2015

Wat zijn de trends voor de aankomende kerstperiode?

Trend 1. Scandinavian black & white
De Scandinavische en wat meer industriële stijlen Home Deco zijn natuurlijk heel erg hot. Afgelopen jaar zag je al in alle huiskamers hout, zwart en wit verschijnen. Deze trend zal dit jaar ook doorzetten in de kerstdecoratie. Combineer wit en zwart met grijs, koper (dé trendkleur van vorig jaar) en als je echt durft met geel! Qua materialen zijn hout, papier en marmer heel erg in.

Trend 2. Traditional with a pink twist
Dit thema hebben wij bij de stand van Kaemingk gespot erg vernieuwend! Alweer een Scandinavische touch. Een basis van wit gecombineerd met de kleuren traditioneel kerstrood en kerstgroen maar dan met een verrassende touch van roze.

Trend 3. Denim blue baby
Eén van de trendkleuren voor de kerst 2015 wordt spijkerbroekenblauw. Gecombineerd met bruin en wit en natuurlijke materialen voor een winters sfeertje. Maar ook, als je durft, met geel!

Trend 4. Warm & Luxurious
Stel je voor dat je in een luxueuze 7-sterren cottage verblijft op een besneeuwde berg, en vertaal dat even naar een kerstsfeertje. Deze kersttrend omvat warme kleden met dierenprints, decoraties in goud, okergeel, (gebroken) wit, bruin, champagne. Denk open haard, overdaad, warmte & super luxe.

Trend 5. Sweet Romance
En tot slot, geen verrassing, zijn ook de pastelkleuren dit jaar nog niet weg te denken. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op. Mintgroen vinden we dit jaar wat minder terug in de boom, maar poeder roze en wit zijn weer

[nggallery id=37]