,

Lifestyle en interieurtrends 2020

Down to Earth

In de Down to Earth trend staan warme kleuren en stoere materialen centraal.

Stoere materialen

Aardse materialen zoals marmer, houtsoorten, keramiek, leer of rotan combineren prachtig met velours stoffen, zwart staal, messing, gekleurd glas en goud accenten. In deze duurzame woonstijl draait het om het gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen met een unieke uitstraling.

Warme kleuren

Spiced Honey is een warme beige-gele kleurtint van Histor, die perfect combineert met warme donkere tinten en lichte pastels. Andere hippe kleuren in deze trend zijn o.a. beige, donkere bruintinten, aubergine, indigo blauw en groen tinten.

Perfectly Imperfectie

Een mimalistisch en strak interieur is uit, daarvoor in de plaats krijgen we een imperfecte en pure woonstijl met duurzame, eerlijke materialen met een verhaal. Deze woonstijl kan prima gecombineerd worden met de trends van afgelopen jaar. De Urbun Jungle trend met zijn bloemen en planten staat prachtig met de vrije vormen van deze trend.

Duurzaam, multifunctioneel

Onze woningen krijgen een steeds kleiner oppervlak aan vierkantemeters. Om deze oppervlakte zo efficient mogelijk in te delen, maken we steeds meer gebruik van multifunctionele meubels en slimme gadgets.