Ook tijdens de totale lockdown blijven wij klaar staan voor u zoals u van ons gewend bent.

Bezorgmogelijkheden

Laat juist in deze tijd bloemen bezorgen voor wat kleur, als troost, felicitatie of gewoon zomaar. Uiteraard kunt u ook terecht voor andere vragen tijdens onze normale openingstijden. Hier en daar zullen er aanpassingen gedaan moeten worden maar samen komen wij er zeker uit.

Bereikbaarheid

0297-593830
info@dehuifkar.com

Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan kerstbomen. Ons assortiment bestaat uit gezaagde kerstbomen, potbomen en kunstkerstbomen.

Lees meer

Beste klanten

Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen of samen naar ons tuincentrum te komen en van winkelen geen gezinsuitje te maken. Zo voorkomen we samen dat het te druk wordt en er geen onveilige situaties ontstaan.

  • Houd 1,5 meter afstand tussen elkaar, ook tussen onze medewerkers.
  • Zorg dat er geen samenscholing ontstaat.
  • Neem zoveel mogelijk kant en klare arrangementen en of boeketten mee.
  • Indien u moet wachten bij onze bloemenhoek vragen wij u vriendelijk een stapje achteruit te doen.
  • Betaal met PIN
  • Onze medewerkers mogen u op de regels van het RIVM wijzen.
  • Blijf vriendelijk en let goed op elkaar.

Down to Earth

In de Down to Earth trend staan warme kleuren en stoere materialen centraal.

Stoere materialen

Aardse materialen zoals marmer, houtsoorten, keramiek, leer of rotan combineren prachtig met velours stoffen, zwart staal, messing, gekleurd glas en goud accenten. In deze duurzame woonstijl draait het om het gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen met een unieke uitstraling.

Warme kleuren

Spiced Honey is een warme beige-gele kleurtint van Histor, die perfect combineert met warme donkere tinten en lichte pastels. Andere hippe kleuren in deze trend zijn o.a. beige, donkere bruintinten, aubergine, indigo blauw en groen tinten.

Lees meer

workshop kerst

UPDATE: Beide avonden zitten vol Lees meer

Japanse hulst – de ideale Buxus vervanger.

De Japanse hulst is een prachtige en sterke (haag)plant die het hele jaar door groen blijft. Lees meer

In een vogelvriendelijk ingerichte tuin kan er prima jaarrond gevoerd worden, vogels zijn namelijk verstandige eters. Van nature gaan zij op zoek naar een gevarieerd menu en zullen vogels nooit alleen leven van het voer dat er aangeboden wordt. Lees meer

koopzondag september

Vanaf aanstaande zondag zijn wij in de maanden september tot en met november weer de laatste zondag van de maand open. Kom gezellig langs en laat je inspireren door alle herfstkleuren.

Openingstijden:

12:00 – 17:00 uur

koopzondag kerst de huifkar

Kerstboom nodig? Er is weer volop keus uit allerlei soorten bomen.

Slakken voeden zich het liefst met jonge zaailingen, maar kunnen ook sappige bladeren van grotere planten vol gaten achterlaten. De tong van de slak is een soort rasp met kleine hoornen tandjes erop. Zij raspen hun voedsel in plaats van het af te bijten wat verklaard dat gaten in bladeren vaak rafelig ogen en de nerven van een blad vaak nog in tact zijn. Lees meer

Op vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei is er een geraniummarkt bij tuincentrum De Huifkar. De ijsheiligen zijn bijna voorbij dus u kunt de vele soorten en kleuren geraniums naar hartenlust poten. Uiteraard hebben wij ook een prachtig en uitgebreid assortiment aan éénjarigen en kuipplanten staan. Lees meer

koopzondag september

Het najaar is één van de mooiste seizoenen van het jaar ook bij tuincentrum De Huifkar. Helemaal met het prachtige weer van vandaag. Kom binnenkort gezellig langs en geniet zelf van al het moois!