Openingstijden

  • Eerste Paasdag: gesloten
  • Tweede Paasdag:  12:00 – 16:00 uur

Let op

Op Tweede Paasdag zijn wij van 12:00 – 16:00 uur open

Bij Tuincentrum de Huifkar vindt u een groot assortiment aan kerstbomen. Ons assortiment bestaat uit gezaagde kerstbomen, potbomen en kunstkerstbomen.

Lees meer

Black Friday deal

Aanstaande vrijdag 24 november is het Black Friday. Op deze dag geven wij 25% korting op alle binnen- en buitenpotten. Deze deal is alleen op deze dag geldig.

Op woensdag 22 november wordt de hosting van onze website overgezet waardoor er deze dag geen bestellingen in de webshop geplaatst kunnen worden. Uiteraard kunt u wel telefonisch contact met ons opnemen of per e-mail een bestelling plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Kerst bij tuincentrum de Huifkar

Nog 36 dagen voordat het kerst is. De kerstbomen zijn versierd en de (led)kaarsjes staan aan. Dit jaar zijn de bomen rijkelijk versierd in allerlei thema’s. Laat je verwonderen door de kersttrends van 2023. Of u nou gaat voor een retro boom, natuurlijke materialen, een chique versierde kerstboom of een traditionele kerst. Kom gezellig langs en laat u inspireren. Heeft u vragen, wij helpen u graag.

 

In een vogelvriendelijk ingerichte tuin kan er prima jaarrond gevoerd worden, vogels zijn namelijk verstandige eters. Van nature gaan zij op zoek naar een gevarieerd menu en zullen vogels nooit alleen leven van het voer dat er aangeboden wordt. Lees meer

koopzondag herfst de huifkar

Tuintips 

In de herfst beginnen de bladeren langzaam te verkleuren en vallen van de boom. Wilt u volgend jaar ook weer volop van de tuin genieten? Dan doet u er goed aan om de tuin nu herfst klaar te maken. Met deze tips is de tuin goed voorbereid op de herfstachtige weersomstandigheden!

Lees meer

solarverlichting

Zoekt u mooie grondspots voor in de tuin en wilt u geen rompslomp van elektriciteitsbedrading, zoals bij wandverlichting of sokkellampen? Dan is solarverlichting precies iets voor u. Een solar lamp is een lamp die zich oplaadt met zonlicht. Met de opgewekte energie kan de lamp in het donker branden. Op onze afdeling hebben wij solar lampen in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u duurzaam en milieubewust verlichting voor in de tuin.

 

Lees meer

Herfstklaar
In de herfst beginnen de bladeren langzaam te verkleuren en vallen ze van de boom. Wilt u volgend jaar ook weer volop van de tuin genieten? Dan doet u er goed aan om de tuin nu herfstklaar te maken. Met de volgende tips is de tuin goed voorbereid op de herfstachtige weersomstandigheden!

Lees meer

Wat een mijlpaal, tuincentrum de Huifkar bestaat dit jaar 50 jaar.

Geschiedenis
Vijftig jaar geleden begon Ada in hun kwekerij met de verkoop van bloemen en planten. In de jaren die volgden werd de kwekerij steeds meer een tuincentrum. Samen met Cor heeft zij het tuincentrum op de kaart gezet. Vol passie en zorg stonden zij 27 jaar klaar voor alle klanten.
De laatste 23 jaar staan Richard en Artiënne samen met hun team klaar voor iedereen. Ook zij gaan voor kwaliteit en een liefde voor bloemen, planten en sfeer.

Lees meer

Ook in het nieuwe jaar staan wij buiten met boeketten, planten(arrangementen) en voorjaarsbolletjes.

Nieuwe kamerplanten nodig?
Is uw kerstboom de deur uit en heeft u kamerplanten nodig? Ook nu wij geen winkelverkoop hebben gaat Richard naar de veiling om kamerplanten te halen. Bel of mail ons dan komen wij er samen wel uit.

Lees meer

Vanaf 10 februari is het ook mogelijk om van te voren een bestelling te plaatsen en deze af te halen bij de ingang van het tuincentrum. Het is niet toegestaan om zelf te winkelen.

Regels

  • Het is alleen mogelijk om vooraf bestelde producten af te halen in het tuincentrum.
  • Maximaal één persoon aan de balie.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Staat er iemand bij de balie, wacht dan even op het parkeerplaats.