Op Tweede Paasdag zijn wij geopend van 12:00 – 17:00 uur

Maak vooraf telefonisch of per e-mail een winkelafspraak om op Tweede Paasdag te komen winkelen. Zo voorkomen wij teleurstellingen van beide kanten. Wij mogen 50 personen per winkelmoment dus er is genoeg plek om rustig te winkelen.

Vanaf volgende week mogen ook wij vanaf woensdag 3 maart klanten op afspraak verwelkomen in ons tuincentrum. Uiteraard willen wij heel graag onze deuren wagenwijd openzetten om iedereen gezellig te laten winkelen. Wij kunnen niet wachten om u weer te zien!

Winkelen op afspraak

• Maak telefonisch een afspraak om in een tijdslot van een half uur te komen winkelen. Kom zo veel mogelijk alleen. Is dat niet mogelijk, bespreek bij het maken van een afspraak dit even met onze medewerkers. (Wij mogen per tijdslot een maximum van 2 personen binnenlaten)
• Mocht u artikelen nodig hebben waarbij winkelen niet echt noodzakelijk is, bestel deze dan vooraf via click en collect, mail, webshop of per telefoon. Zo kunnen wij iedereen zoveel mogelijk een kans geven om alles te halen wat nodig is.
• Doordat wij met een tijdslot van een half uur werken is het helaas niet mogelijk om een boeket op de bloemenafdeling te laten samen stellen. Bestel uw boeket vooraf per telefoon, e-mail of in de webshop. Voor het bespreken van rouwarrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.
• Winkel zoveel mogelijk zelfstandig en doelgericht.
• Mocht u na het maken van een afspraak verhinderd zijn, geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door.
• Wij houden ons aan de bestaande regels zoals het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter regel.

Wij blijven buiten staan met bloemen en planten.

In de maand december is het tuincentrum extra geopend op de volgende zondagen van 12:00 – 17:00 uur.

  • zondag 06 december
  • zondag 13 december
  • zondag 20 december

Let op zondag 27 december blijven wij gesloten i.v.m. het verbod op het verkopen van vuurwerk.

 

aangepaste tijden koopzondag

In de zomermaanden juli en augustus zijn wij alle zondagen gesloten. Na een enerverend voorjaar, gaan ook bij ons op zondag even de ‘voetjes’ omhoog. Wij wensen iedereen (ondanks de richtlijnen van het RIVM) een zonnige en fleurige zomer toe. Blijf gezond!

Op Bevrijdingsdag zijn wij de gehele dag gesloten. Wij helpen u graag weer op woensdag 6 mei vanaf  8:15 uur.

 

Op Koningsdag zijn wij de gehele dag gesloten.

Door de hectische weken van de afgelopen tijd hebben wij samen met ons team besloten om er ook voor ons een Woningsdag van te maken. Wij helpen u graag weer op dinsdag 28 april!

 

Aanstaande zondag is het alweer de laatste zondag van de maand. Wij zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur

aangepaste tijden koopzondag

In de zomermaanden juli en augustus zijn wij alle zondagen gesloten. Na een prachtig en hectisch voorjaar, gaan ook bij ons op zondag even de ‘voetjes’ omhoog. Wij wensen iedereen een zonnige en fleurige zomer toe!

koopzondag herfst de huifkar

Zondag 28 oktober is het de laatste zondag van de maand, dus koopzondag bij De Huifkar. Wij zijn open van 12.00 uur tot 17.00 uur.

koopzondag september

Koopzondag bij tuincentrum de Huifkar. Aanstaande zondag, 24 september is het de laatste zondag van de maand en zijn wij open van 12.00 tot 17.00 uur. Een bloemetje  of iets voor in huis, tuin of balkon nodig?  Wij helpen u graag.

aangepaste tijden koopzondag

In de maanden juli tot en met november zijn wij elke laatste zondag van de maand open.